Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds djupaste kärlek



supermaterialismens sömn




den neurotiska euforin

utarmande pseudohändelser


människan

Guds värsta mardröm

 ~ djupaste kärlek ~

& största

hopp

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-06 11:48



Bookmark and Share


    lory
sanna dina ord....
2012-03-06

  Ninananonia VIP
:) ja.. så sant...
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP