Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, måndag 5 mars 2012






En dag av ingenting särskilt, har vandrat omkring här på avdelningen, legat och tänkt och vilat mycket, kan inte säja att jag mått så bra, men jag tror det går åt rätt håll. Uppvaknandena och mornarna, förmiddagarna, är eländiga, men det får jag väl lära mej att leva med. Träffade läkaren Georgia, som expedierade mitt fall på fem minuter, och föreslog att jag blir utskriven i slutet av veckan, jag vet inte, det beror ju på hur jag mår då.
Jag känner av min fina vän Sophies goda vibbar, och försöker skicka henne det lilla ljus och kärlek som jag har. Tittade på TV på kvällen, gick och la mej vid halv elva.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-06 16:51



Bookmark and Share


    lory
krya på dig fina själ
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP