Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miraklet blommar





Jag kysser mitt eget mörker

Jag ler åt mina demoner

Jag skrattar åt min ångest

Jag smeker min inre tomhet

*

och miraklet blommar - igen!

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-06 19:08



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
härlig poesi!
2012-03-06

  Peter Olausson VIP
hoppfullt!
2012-03-06

    ej medlem längre
Härlig livskraft!
2012-03-06

  Filosofen2
Underbart:)...
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP