Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, tisdag 6 mars 2012





Jag vaknade strax före elva, drömde att jag flög utan hjälpmedel, rakt upp genom molnen till solskenet. Mådde väldigt dåligt när jag vaknade, min syster Ing-Britt ringde, hon har pratat med min läkare och pesonal här, hon är mån om att det ska komma till stånd en vårdplanering för mej.
Tog en atarax och la mej och vilade och sjönk ner i mej själv i nån slags meditation, skönt. Tittade på vm i skidskytte. Vilade igen. Kollade mer på TV.
Ringde min syster Iren innan jag gick och la mej före tio, låg länge och försökte meditera innan jag somnade, men kom inte ner i mej själv.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-03-07 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP