Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken befriar oss från smärtan





Kom och var mej nära, aftonen är sen
Helt fenomenala äro dina ben

Denna underbara vårdag mår jag bra
Din kropp, din själ, din ande vill jag ha

Jag älskar din attityd, charm, din stil
Låt oss ta en åktur i min nya fina bil

Kärleken befriar oss från smärtan
Guds ande blåser i våra hjärtan.
 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-07 13:04



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Mycket bra, en underbar kärlek du fått fram!!1
2012-03-07

  Ninananonia VIP
Befriande dikt... mycket bra
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP