Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvor i naturen

Jag åt något gott häromdagen
Min make hade varit i blåbärshagen

Jag kokade sylt och stekte en plätta
Sen satt jag och bara njöt av detta

Vilket fynd jag gjorde
när jag fann min man

För så fina bär
plockar han

Och något rensande
det knappast bli

Tar inte med blåblärsblad
och hallon som masken varit inuti.




Fri vers av MIE_
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-07 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MIE_