Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgon i augusti

Avnjuter frukost i min lilla trädgårdstäppa.

Lyssnar på tystnaden!

Tänker vad lugnt det kan vara!

På avstånd hörs en kråkas kraxande.

Beundrar allra vackra färger,
på mina olika blommor,
där surrar humlor flitigt runt,
kanske även för dem en frukoststund.

De tunna skyarna skingras,
solstrålarna börjar åter hetta
mot mitt ansikte.

Fler ljud börjar ta fart. Bilar hörs på avstånd.

Dags att resa sig ur solstolen,
efter en underbar frukoststund.

En ny dag börjar.




Fri vers av MIE_
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-07 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MIE_