Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människa behöver (kompletterad?)

En människa behöver bekräfelse

empati

tillit

äventyr

integritet

utmaningar

arbete

semester

resor

kärlek till sej själv

inre kvaliteer

fantasi

ödmjukhet

utmaningar

uppmuntran

komplimanger

flow

ensamhet

gemenskap

umgänge med barn

umgänge med gamla

umgänge med vuxna

politik

sin egen livshistoria

sitt hemlands historia

världens historia

kultur

lek

allvar

humor

solljus

frisk luft

motion

god och hyfsat nyttig mat

själsfrid

samvete

omtanke

smekningar

harmoni

livslust

inspiration

kreativitet

vara behövd

förståelse

glädje

sorg

vrede

människa

kurage

intelligens

trygghet

naturen

visioner

tålamod

sina nattliga drömmar

god sömn

längtan

erotik

skönhet

kärlek

Gud




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-07 19:27



Bookmark and Share


  Nanna X
bra lista att leva efter!
2012-03-08

  Filosofen2
Johan, Johan du skriver så bra,
vinn ditt inre, vinn ditt yttre,
så kan du vinna mod.

Sköna texter du sänder ut,
visar världen dina livserfaenheter,
läser dig, du läser mig,
tillsammans byggs broar mot
världens alla hörn!

Hurra hurra för Johan!!!!
2012-03-07

  Filosofen2
Du har glömt den viktigaste och det är Sig själv/dig själv/ inre kvaliteer och kärleken till sig själv:):)))).

Denna var så jäkla skön att läsa;)
2012-03-07

  Johan Bergstjärna VIP
Har jag glömt något?
2012-03-07

  M.A.J.R
Sådan skön skriven text bra bra och bra skrivet Johan!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP