Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, onsdag 7 mars 2012





Vaknade när de kom in med morgonmedicin vid åtta, somnade om och vaknade vid niotiden, kände att min psykiska energi har höjts, kände ett ljus inombords, vet inte om det beror på att de har höjt dosen med antidepressivt. Åkte sjuktaxi till Örebro vid tio för samtal med psykiatrisjuksköterskan Eva Paglert, en erfaren kvinna, hon har jobbat fyrtio år inom psykiatrin. Vi hade ett bra samtal, hon blir min kurator, psykolog, psykoterapeut. Hon ska läsa min självbiografi, sen ska vi samtala om den, ska till henne nästa torsdag. Åkte sen tillbaka till Lindesberg, jag trivs bra på denna avdelning, det är en lugn och positiv atmosfär här, och bra läkare, som inte kastar ut mej som läkarna i Örebro gör.

Låg och vilade sen på eftermiddagen, mediterade. Kollade sen på skidskytte-vm. Min rumskamrat blev överflyttad till Örebro. Tittade på rapport, och ringde sen min nya härliga vän Sophie, vi pratade i en timme och trekvart, ett givande samtal, hon spritter av liv och lust, och det smittar av sej. Jag somnade vid elva.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-08 11:28



Bookmark and Share


    lory
tänk hur vi blir upplyfta av våra änglar på jorden..vänner ..kram
2012-03-09

    ej medlem längre
Skönt att du mår bättre!
2012-03-08

  Filosofen2
Läser med stort intresse:)... Ååå tack vännen:)... Ja stöd behövs nu när du mår bättre också:)
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP