Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt vi vill är att få känna flow, frihet och inspiration




Jag är så trött på att vara risig och må så här illa
Varför kan jag inte vara normal med volvo, vovve och villa?

Allt jag önskar är att få kyssa dina underbara bröst
Jag kan ge dej allt, jag kan ge dej ömhet och tröst

I min själ pågår ett spektakel
Jag längtar efter ett mirakel

Jag gick många år i psykoterapi
Nu brister jag ut i min smärtas skri

Tack för att jag får ta del av utav din kraft
Du och din kärlek är det bästa jag någonsin haft

Du vet vem jag är, varje dag du bekräftar mitt jag
Sanningen är den att jag inte är liten ensam och svag

Du min älskarinna, vän, syster och mor
Nu är det verkligen dags att göra uppror

Allt vi vill är att få känna flow, frihet och inspiration
Nu får det vara slut på allt elände och depression! 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-08 19:01



Bookmark and Share


    lory
bra att du skriver o kanaliserar dina känslor,fast jag tror inte att alla med dom 3 vvw lever så bra..fasader har sin asprickor omen det syns inte alltid på....krya på dig,mannen utan alla 3 vvv men med stor hjärta..ler
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP