Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

En längtan, en längtan till frihet
Så stark, så stark att jag spricker
Men ingen vill förstå, nej ingen alls
Ack va' knas allt blev. En sådan röra
Men min längtan, åh min längtan
Ta den inte ifrån mig, jag dör då
Jag avlider helt i era kärleksfulla famnar
Eran respekt för mig tynar sakta bort
Eran förståelse för mig dör nu

Åh mor, åh min käre mor, rädda mig ej
Men far, åh min far, ta mig inte härifrån
Jag kallnar i era famnar, försvinner helt

Åh du Gud, snälla svara mig, snälla säg mig
varför får jag icke vara fri
varför får jag icke fly
Ack vilken skada, skandal, kaos
Snälla, be min mor och far att släppa allt
Låt de vara fria, fria som solens strålar

en längtan, en längtan till frihet
så stark, så stark att jag spricker
Men ingen vill förstå, åh ingen alls
Så snälla Gud, förstå mig och förlåt mig




Fri vers (Fri form) av fruntimmer.louise
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fruntimmer.louise
fruntimmer.louise