Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en glimt av endorfiner och leenden


En vacker syn

Känslan av harmoni fyllde hela alltet
ett andetag som borde ha hörts
viskningar som lovade ro
Oskyldigt lycklig
en glimt av endorfiner
tankar som stannade tid och rum
Ömtåliga hemligheter
ord som inte existerar
tiden var oberäknelig
Förväntningar utom denna värld
en omfamning av hoppet själv
värmen som smekte lätt
Hon var så vacker i sitt leende
ett konstverk
ovärderligt

Lyckan klädde henne så väl







Fri vers (Fri form) av fruntimmer.louise
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-07 00:08



Bookmark and Share


  Zandor
fint...
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

fruntimmer.louise
fruntimmer.louise