Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på ett under




Min själ har gått sönder
Jag väntar på ett under

Natt ska förbytas till dag
Jag är så trött på att vara svag

Jag funderar allvarligt på suicid
Är slut av all ängslan och strid

Jag vill kasta bort min krycka
Snart måste det vara dags för lycka

Jag har sått åtskilliga kärleksfrön
I sinom tid borde jag få min lön

Jag vill inte ha några mera svek
Vad jag behöver är äkta kärlek

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-09 19:32



Bookmark and Share


  miljas
Fint med den lätta rytmen i rimmen till det tunga innehållet. Ömt, fint, berörande.
2012-04-07

    ej medlem längre
Ett sorgset rop om att få vara betydelsefull för någon och älskad för sin egen skull.
2012-03-09

  Anders Nordlander VIP
dina ord berör
2012-03-09

    ej medlem längre
Dina ord skär i hjärtat att läsa...
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP