Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Snacka om I-landsproblem

Chokladföretaget Cloetta har amälts till KO för falsk marknadsföring och vilseledande reklam.

På förpackningen står det att påsen med de små chokladbitarna ska innehålla texterna kram, puss, kärlek och lycka.

Men det som fanns var bara puss och kram.

"Jag känner mig lurad", skriver en anmälare.

Snacka om I-landsproblem.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-09 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund