Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, fredag 9 mars 2012





Jag vaknade och mådde dåligt, tog en atarax. Har vandrat i en dimma hela dagen, har inte orkat prata med någon. Väntar bara på att det ska vända.
Vilade mycket och såg på sport på TV. Såg också på ett intressant program om Suzanne Osten. Har kännt mej ensam och hopplös, fick några sms från Sophie. Gick och la mej vid halv tio, låg och tänkte länge innan jag somnade.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-10 10:39



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...tack Johan, för ögonblicksbilder av hur det känndes att ligga på botten av mörkret och vänta på att det ska vända... känner delvis igen mig... tack och lov kommer Ljuset tillbaka...kram...!
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP