Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade




Älskade

våra händer

Livet tycktes dömt

Ögons ljus förde oss bortom

Bortom ord våra ögon av äntligen

Stillheten slukar våra mörker

Aldrig en sån skimrande mjukhet

Vår mardröms ände

Kysser din själ in i evighet

Vi far ut i skogen

& på fälten knäar vi gråter ut

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-10 10:46



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Oj...! ...vilken ömsint vacker och innerlig dikt...! ...ett säkert bokmärke...! Tack Johan...!
2012-03-11

  bittemi VIP
Jättfin text som känns!
2012-03-10

  M.A.J.R
Mycket kloka ord så bra förmedlat Johan!
riktigt fin också för den delen applåd
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP