Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, lördag 10 mars 2012





Vaknade, mindes inga drömmar, jobbigt. Min morgon och förmiddag är svåra som vanligt. Kände mej dimmig inombords, har kollat på sport på TV.
Låg och vilade efter lunch i ett par timmar, men har svårt att komma ner i mej själv. Det blir ingen utskrivning på måndag om jag mår så här, känner mej halvpsykotisk och utmattningsdeprimerad. Fikade och pratade lite med Tage, en skötare. Vilade mer, och kollade sen på melodifestivalen, tvättade, och gick och la mej vid tjugo över tio.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-11 10:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Hoppas verkligen att du snart ska må bättre!
Många kramar min vän
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP