Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, söndag 11 mars 2012





Vaknade och mådde dåligt, som vanligt, tog en atarax. Kollade på TV-sport under dagen. Kände mej tom inombords och mycket trött. Ringde min syster Iren, hon och min syster Marita skulle åka upp till min lägenhet, då Dan sagt att det luktar kattpiss i hela lägenheten. Iren tog hela min disk med sej hem för att diska i sin diskmaskin. Pratade med min syster Ing-Britt, vilket kändes bra, mådde bättre på kvällen. Pratade med min vän Dan, han hade rensat kattlådan förra söndagen, dåligt av honom. Skrev här på poeter, och tog en dusch, och gick och la mej vid tio. Mådde mycket bättre.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2012-03-12 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP