Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna, djupast inne i din själ så vet du att du behöver kärlek!



Och här står jag med min överjordiska kärlek


bara beredd att älska dej, och få dej att jubla

och se hur vacker och underbar du är!

Oh kvinna låt mej spegla din själs hjärta...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-12 11:53



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket vacker skrivet!!! känslosamt och starkt!!!
2012-03-13

  Nasrin
Mycket vacker skrivet!!! känslosamt och starkt!!!
2012-03-13

  Filosofen2
Nu mår du bra:)..... Vad vacker dikt:)
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP