Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa tårar

Det finns inte så mycket mer,
en sån som jag kan säga,
eller skriva om,
tänka,
det finns inte så mycket mer,
jag kan förstå.

Det finns inte så mycket mer,
kvar hos mej,
som faktiskt överlever.

Dessa tårar,
förlåt,
det blir inte mer innehållsrikt,
än så.




Fri vers av Frejas
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-03-12 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frejas
Frejas