Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att tala med de döda





Jag känner kärleken innifrån flöda
Jag älskar att tala med de döda

De vet att mitt liv inte är ett skämt
Att jag har så mycket ömhet uppdämt

Ibland längtar jag efter att vara död
Slut skulle det vara på all min nöd

Men jag har i livet ett heligt uppdrag
I min inre sanna natur är jag inte svag

För alla poeter ska det komma en kärlekstid
Vi ska få vår lön och känna en underbar frid

De mörka makterna kommer att mattas ut
Ondskan, orättvisan och lidandet har ett slut

Så säjer de döda till mej
De säjer: Johan, stå på dej!

Våga vara den du i sanning är
Börja att leva som du lär

Jag älskar att tala med de döda
Jag känner kärleken innifrån flöda.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-12 19:19



Bookmark and Share


    lory
ja ,man ska lyssna på dom....underbart diktat
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP