Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Kom Aldrig Tillbaka

Jag sa:

Kom tillbaka
Jag väntar på dig
Jag är kvar där du lämnade mig
Dörren står öppen

Kom tillbaka
Jag saknar dig
Jag vill ha dig här igen
Bara ha dig, kalla dig min

Kom tillbaka
Glöm mig inte
Jag älskar dig så
Du betyder allt för mig

Kom tillbaka
Jag välkomnar dig
Kliv in, är du snäll
Jag har väntat på dig

Du kom aldrig tillbaka




Fri vers av Sivrok
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-12 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sivrok
Sivrok