Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, måndag 12 mars 2012






Vaknade vid halv tolv, efter att ha drömt en oerhört stark och god dröm.
Jag mådde mycket bättre, behövde inte ta någon atarax. Låg och vilade mycket på eftermiddagen, tänkte och kontemplerade. Berättade för en av skötarna att jag mådde bättre, och han blev glad över att höra det.
Kollade på rapport, och ringde sen Sophie, och vi pratade i en halvtimme.
Skrev en hyllningstext till henne, som hon blev mycket glad över.
Tittade på Maria Wern, Eva Röse i huvudrollen är en härlig kvinna.
La mej strax efter tio, och låg och tänkte länge, fick ett glatt sms av Sophie.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP