Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord till Dej MISSHANDLADE KVINNA...


Res dej..... ta kontakt med läkare & polis.


Ring Kvinnohuset/jouren.

Du KAN göra det!!

Du kan.

Du måste.

Det är INTE DEJ det är fel på!


Du kan!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-13 12:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är bra att uppmuntra den som trampad på blivit
här inne är det dessutom på tryggt avstånd mellan förmedlare och mottagare samtidigt som det når så många möjliga läsare
2012-03-13

  Bibbi VIP
Applåder till denna så viktiga uppmaning!
2012-03-13

    lory
bravo bravo bravo
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP