Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord till envar


Med hjärtats symfoni kysser vi livets skratt och sorg
Tiaran och törnen hänger kvar i Sockerslottets borg

Nytvättat hängs ord av stolthet och lycka,
upp på i sol på livets talande lina

Er,din, min, jag, du, vi, våra, mina,dina

Saknadens längtan,
spirar leende in i tusenskönan under äppelblom
Fylld med trygghet, fred och frid..aldrig tom

Väldoften färdas genom gränsland ev Eufori
Framtids drömmar näras däruti i full harmoni

Med ömhet lyssnar vi
stilla till ljuvlig havsbris
och dess förtrollade vårsång
allt medan kylan i sprickorna
bryter sig loss för frihet i det vågade

Den... där öppenhet för in oss i förtroende,
lust och möten av sinnlig styrka

Strandsnäckan mot örat viskar om hopp och lycka.
Förtrollad av vår vind och honungsros i ensamhet och tvåsamhet

Gudagott smakar den kulinariska resans väg
mot tusensköna sinnen
Porlande gnistrande bubblor fyller gom,
lycka av vänskap och ärlighet

Skratt föder skratt och fantasin är allt
Värmer dina sinnen när det är bitande kallt
Dina tankar och dina känslor skapar ditt liv

Uppriktigt öppnar himlens moln för harmoni på sommaräng
Bjuder på kärlek och ärlig lycka
Förlåta öppnar alla sinnen,
gör det mörkaste till ljuvare minnen



Imorgon, idag, trots tårar sorg, problem
är varje dag en ny chans till innerlig lycka
Möjligheten att få andas och kramas
med dem du har nära. Om ingen finns,
finns det alltid någon annan som ingen har.
Säg det nu, idag, ikväll...vänta aldrig








Fri vers av Songbird VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-14 11:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-03-31

    lory
håller med ulf...
2012-03-16

    ej medlem längre
Nej, vänta aldrig

En sann text

Sååå sann!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP