Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, tisdag 13 mars 2012




Jag vaknade vid halv tolv, mindes inga drömmar, mådde inte så bra.
En sjuksköterska kom in på mitt rum och undrade hur jag mådde, det är sällsynt här. Vilade, och kollade sen på melodifestivalen dagen efter.
Träffade läkaren Georgia, och sa att jag vill bli utskriven på torsdag, och det var ok. Kollade på konsultationen, som handlade om ett rasande och krisande barn som gick hos en psykoterapeut, det väckte mycket tankar hos mej om min egen barndom och hur jag och mina föräldrar hanterade min ilska och raseri, det var ju inte tillåtet med aggressioner i min familj.
La till lite i min dikt trance, och publicerade den, samt skrev en text om en pojke som har ihjäl sin mamma och svärfar. Kollade på TV på kvällen, och ringde miin syster Marita. Hon och mijn syster Iren var hos mej och städade hela lägenheten. Skönt att få komma hem till en fräsch lya.
La mej efter tio, och låg och tänkte, kontemplerade länge.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP