Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soppa

Vilken soppa
helt utan näring
rör det till sig
och doftar
andedräkter
med djävulska ord

Här blir inga barn gjorda
men ändå ett helvetes
liv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-01-26 20:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ojoj....har djävulen nästlat sig in...ut med honom!!!!Och se till att han stannar utanför...en soppa som kokar över...
2006-01-26

  Last Word Spoken
hehe

gillar denna!
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan