Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datahaveri

bland alla medaljer
dyker ett datahaveri upp

lyfter in i väggen
som vägrar att dela sig i två

hänvisar till kärlek
med en sidoförskjutning till hat

där härskar ingen alls
som räddar förlorade själar

där råder fel som rätt
i brist på tron som tvingades bort




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 169 gånger
Publicerad 2012-03-14 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson