Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR HJÄRTAT BULTAR SOM MEST

Om du håller andan en stund
Om du blundar för ett ögonblick
Om du lyssnar på din inre röst för ett tag

Så kommer du att inse
när hjärtat bultar som mest
att livet är bra underbart ändå

Vad är alternativet ?




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-15 01:36



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Tack, den här borde jag ha på ett ställe så jag ständigt blir påmind om hur viktigt det är att reflektera och förstå varför man är här.
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP