Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, onsdag 14 mars 2012




Jag vaknade efter elva, trött som vanligt, mådde inte bra, men tog ingen atarax. Låg och vilade när läkaren Georgia kom in, och en sjuksköterska, läkaren föreslog att jag blir utskriven på fredag, och det känns bra.
Jag känner att jag har fast mark under fötterna, medicinen gör säkert sitt till, och så har jag fått så mycket kärlek och omtanke från mina vänner, och mina systrar. Tittade på en långfilm på eftermiddagen, med Jack Nicholsson, hyfsat bra. Såg så mycket bättre, det var Christer Sandelins dag, det är ett inspirerande och glädjande program. Satt en del här på poeter på kvällen, och kollade på tennis, gick och la mej vid halv elva.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP