Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan inte jag vara som MARTIN TIMELL!?




Jag önskar att jag var lika snäll och välmående som Martin Timell.
Lika välartad, rejäl och vuxen, med pondus och glädje.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 14:50



Bookmark and Share


    lory
önska aldrig att du vore nån annan...jag vet att det är den cyniska j som skrev det..hehe
2012-03-16

  Anders Nordlander VIP
Du är bra du med Johan, du vet: Martin är inte så bra hemma, kanske !
2012-03-15

  Marja-Liisa Koski VIP
Bra fråga! Misströsta inte. Du är nog inte ensam om att ställa den frågan!
ML
2012-03-15

  zallander
ah ha ha... det är humor, det är humor

"räjäl vuxen och pondus"

tack min vän
2012-03-15

  alvan
Kan se din önskan... Men Timell?! Kunde du inte tagit i lite åtminstone. Akta sig det slår in! ;-)
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP