Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- att ta sig ur och vidare

Morgonens
slutgiltiga uppvaknande
ur nattens fortlöpande död

morgonluftens syre
tidning och kaffe
knyter an
kontakt med verkligheten

spöksonaten tystnat
ett par steg till en Strauss-vals




Fri vers av vera gade VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-16 08:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Börje Larsson
ytterligare en natt besegrad....
2012-03-16

  Arja Söderfeldt
Härligt! God morgon, Vera!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP