Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, torsdag 15 mars 2012




Vaknade vid kvart över nio, drömde att jag var kristen, och att jag försökte sprida den kristna tron till folk. Tog bussen in till USÖ Örebro, för samtal med min kontaktperson Eva Paglert. Hon verkar bra, men det kändes lite spänt.
Köpte en blomma till personalen på avdelningen, spelade flipper, och tog bussen tillbaka till Lindesberg. Kollade på fuskbyggarna och så mycket bättre, kände att jag mådde ganska bra, känns som att jag har fast mark under fötterna. Var en del inne på poeter, och pratade med min bror Leif på telefon. Tittade på aktuellt och gick och la mej vid tio-tiden.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 14:01



Bookmark and Share


    lory
ohoh..det blir bättre..kram
2012-03-16

    Lynx
Livet är mer än så, men det vet du väl även om inte alla andra fattar?
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP