Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS - kom och bryt min ensamhet





Jag längtar efter dej Jesus

Jag är nyutsläppt från psyket

Skör som en nyutslagen ros

Kom och upplös mina illusioner

Jag vet ju innerst inne att

min kärlek - mina drömmar - duger

Ändå sitter jag här och känner

mej ensam och övergiven

Jesus - tänd min ömhet

väck mitt flow

Kuva de mörka makterna

som konstant försöker

söva min själ, min sanning

Jag kom hit till jorden för att

vara inspirerad och för att älska

inte vara isolerad och deprimerad

Så min Jesus - kom och sjung din

heliga anda i mitt bröst

så att jag kan vara den jag är.

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 17:14



Bookmark and Share


  aol
känner igen letandet efter den lugna oasen i ens egen inre väldiga rymd
2012-03-16

  Marja-Liisa Koski VIP
Finns det tro, finns det bifall! Så misströsta inte!
ML
2012-03-16

  Mizza
Du är inte ensam och övergiven, du har massor av beundrare och fans här på poeter, jag är en av dem. Du är en fantastisk människa med en underbar poetisk ådra. Fortsätt alltid skriva!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP