Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNA - kom och smek min hud, låt oss upptäcka Gud





Våran hud är till för smek

Vårat uppdrag är uppror med ömhet

Så kvinna, kom och kärlek med mej

Evigheten har bara börjat,

låt oss älska varandra fullkomligen

Inga själsliga sår är omöjliga att läka

Kärleken kommer att invadera världen

till slut, jorden kommer att bli ett paradis

Min innersta önskan är att se dej lycklig

och uppleva dej explodera i tusen himlar

Jag vill hålla om dej i en miljon nätter

och dagar, vill se dej skratta i flow

Kvinna, kom och gör mej verklig,

så ska jag sjunga dej mina sanningar

Kom och upptäck med mej livets och

kärlekens alla mysterier, kom jag

älskar dej, fast vi aldrig mötts.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 17:34



Bookmark and Share


    lory
ja ..lev ..älska o njut..kramar
2012-03-16

  Anders Nordlander VIP
Skål Johan
2012-03-16

  Ninananonia VIP
En härlig dikt... Bra!!!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP