Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slickar dina gudomliga fötter




Jag slickar precis som du vill

under dina fötter, ovanpå, hela

dina gudomliga fötter

Du njuter och kvider

Änglar sjunger med oss

när jag fortsätter smeka dej.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 20:34



Bookmark and Share


    lory
mmmmmm..ler
2012-03-16

  Filosofen2
Erotikens språk kan börja olika.
2012-03-16

  lilla t
Vilken text, för över en känsla om en mänskligslav som trivs med sin plats... tack för läsningen.
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP