Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly du som trasig är.

Allt snurrar så där lite för fort.
Lite för fort för att se,
lite för fort för att andas,
lite för fort för att greppa om vad.

Paniken griper tag och skriker fly.
Fly medans du kan,
Fly medans du ännu inte sitter fast,
Fly innan du känner sorgen,
smärtan, rädslan.
Fly, innan du går sönder.

För ingen vill dig väl.
Dig vill alla ha ihjäl.

Ser du inte att du är inget värd?
Hur skulle någon kunna älska dig?
Med alla dina fel och brister?

Du är för trasig för dom.
Du är för sönder för någon,
Du är för dålig för alla.

Du är ett fel andra ska radera.
Du ska dö innan du dödar.
För du är kapabel till det och det vet dom.
För du är fel, trasig, sönder.
Inget bra kan komma från dig.

Så fly, innan dom, andra, alla hittar dig.
För dom förgör dig.

Du måste fly, för du kommer förgöra dig.




Fri vers av Monticha
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 21:58



Bookmark and Share


  mickech
Alla är värda kärlek!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha