Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner så mycket innerst inne att jag inte känner någonting...




Jag känner så mycket innerst inne att jag inte känner någonting,

som om propparna gått... ett sånt starkt inre tryck så att säkringarna gått...

Men jag ber till Gud och jag fokuserar på mina vänner och kärleken, sakta

börjar mitt känsloliv av KÄRLEK, VREDE, SORG, LÄNGTAN, HAT, EMPATI flöda

igen... sakta blir jag människa igen, sakta kvicknar jag till...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-17 18:45



Bookmark and Share


  helenita VIP
Känner med...
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP