Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär en fackla för Dej




När du känner dej ensam och det är mörkt i dina sinnen

så kommer jag med min fackla och lyser upp ditt liv

Ditt fortsatta välmående ingår i mitt jordiska uppdrag.

låt mej vara din ängel, ha vett att ta emot min kärlek

Du är aldrig ensam, för jag älskar dej med all min kraft

även fast vi är långt ifrån varandra, alla avstånd är

endast linjer av ljus...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-17 18:53



Bookmark and Share


    Fågelhjärta
Underbart!
2012-03-18

    lory
du fina kärleks ängel,full av liv och ömhet..vackert
2012-03-17

  marie-helene
Du skriver vackert och det känns
att det kommer från hjärtat...
2012-03-17

    ej medlem längre
Underbar kärleksförklaring.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP