Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?"


Den tro som frälser - räddar - själen

är tron på

JESUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 253 gånger
Publicerad 2012-03-18 06:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst å helgonens förböner!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld