Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[ FÖLJETONG ] Snillen spekulerar (röster i drontens huvud / hommage till James Joyce) - del 2




Ska vi låta det passera, alltså? Det är som om jag skulle blunda för en snöstorm på min vinterhårddisk. Otänkbart, som en grimma runt solen. Ska vi fortsätta spankulera i samma brödtext nu? Vi skriver en limpa till. Oki, inte mina minkar emot. Med skumgummikummin? Gärna. Låter högst delikat. Är det här nylonströsslet kommer in? Har fortfarande inte smält det riktigt. Har du inte? Nej, det är ju syntetiskt, inte bra för mag/tarmkanalerna i Venedig, Markusplatsen modellerad i Terylene. Banlongondoler. Banlon? Känner jag inte till. Du är så materialkunnig. Kunnigundig. Bakelitgondoljärernas vita riddare? Bakelit? Det är ju litet hårt material. Stenhårt - och kallt. Bakelittoasits. Kallt att sitta på. Rattmuff? Tog du av banlonpolon nu? Ja, du sade ju att jag satt halvnaken? men jag har ju min angoratoupé att tillgå. Och mohairpyjamas på. Hästpolio? Neeeeeej. Jag skulle PRECIS skriva så ju. Tror jag inte på! Ha. Varför skulle jag ljuga om det? Är det sant? Ja! Jag var så nöjd Haha, jag med var nöjd. Tänkte jag skulle få fram en smiley med kanske tre munnar. ;DDD Det får du nu: ;DDD(D) - bonusmun Det är små öron runt bonusmunnen! Ja, mina (de är ju överallt!). Är de? Hör allt. I synnerhet om man sätter dem runt vintermunterpluntans plutande tysta mynningsmun (packad med alpacka (så man inte säger så mycket dumt)). Hahaha. Hahaa bra där! Hahaaa, kan inte sluta skrutta och skritta. återknyter till våra pållar/pålar (en påle genom hjärterötterna ner och tandkronorna upp i den ljumma kumminluften - mumla mera mumma genom mullen, alpackaullen, i mulen). Nu drog jag förresten på munnen och dog. Du död virtuos? Absolutement! Neeej, inte mer död nu. Kom till liv igen! Jag står upp än. Viftande tandfemkronor? Tandfen höjer ersättningsnivån (borde). Max taxa är ännu högre?Ja, bara höj ugnstemperaturen lite till (för kumminlimpans skumgummiskull). Vad har hon i lön? Fen. Hur är felöneutvecklingen nuförtiden? The feline development? Ja, den. Looking good. Tror fen har negativ lön. Hon bara ger och ger (och kommer aldrig att kolsyra sin mer tillbaka). Synd om henne. Tingeling - vilken bjällerpingla.











Övriga genrer (Essä/Recension) av rökfyllda_nätstrumpor
Läst 356 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-18 11:59



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
om detta kunde vara en journalistisk text skulle tidningarna vara roliga..bra skrivet..
2012-03-18

  Kristina Hellgren
Ahahaha, rolig och annorlunda...typisk poetisk. Finner inga ord. Men bra var det iallafall.
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

rökfyllda_nätstrumpor
rökfyllda_nätstrumpor