Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om smärta

När chefen säger att jag är en idiot
Det rinner av mig
Han känner ju inte mig

När vänner och bekanta säger att jag är en idiot
Det rinner av mig
De känner ju inte mig

När ens egen familj säger att jag är en idiot
Oj vad det smärtar
De ska ju känna mig .......




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP