Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyllo

När giftet avtog bleknade allt

När yrseln försvann blev allt så klart

När vår kära längtan byttes ut

det var då som du såg hur knas det var

Usch, klantigt gjort av mig

Men känner jag efter så ångrar jag inget

Inte ens den stulna kärleken




Fri vers av fruntimmer.louise
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-19 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fruntimmer.louise
fruntimmer.louise