Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN




Älskade Gud ge oss den kraft
som vi nästan aldrig haft

Ge oss en tillfredställande lön
för vår enträgna och envisa bön

Öppna våra själar och hjärtan
Befria oss från den plågande smärtan

Låt oss få andas kärlekens ljus
Slunga oss i ett nyktert rus

Stilla vår ångest och oro
I din himmel vill vi bo

Skänk oss inspiration
Stoppa vår depression

Hjälp oss att bli dom vi är
och leva som vi lär

Fyll oss med kreativ energi
Ja Herre stå oss alla bi.

Amen




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-19 14:20



Bookmark and Share


    maija tuori
Så vackert ! Amen
2012-03-24

  Bibbi VIP
Amen!
2012-03-19

    ej medlem längre
Vacker bön som talar till hjärtat.
2012-03-19

    lory
amen.så fint Johan...jag ber med dig
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP