Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This i truly sexual healing





Jag ber en bön

Sen kysser jag ditt kön

Vill göra precis som du vill

Du kan inte ligga still

Du smeker min stenhårda pick

Våra själar blick i blick

På radion Bon Scott

Tungor vått i vått

This i truly sexual healing

Oh what a wonderful feeling

Tillsammans dör vi den lilla döden

Slut är det på själsnöden

Tro kärlek och hopp

I vår vilda galopp

Jag kysser alla dina läppar

Du mitt huvud greppar

Allt jag önskar är att se dej fri

Du kommer i ett rasande skri

Vi kan äntligen se igen

Vad vacker du är min vän

Glädje, harmoni och frid

Vi blommar i välsignad kärlekstid.

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-19 18:59



Bookmark and Share


    lory
oj då nu blir jag riktig kåt heheheheh
vackert sexi mmmmmm
2012-03-21

    ej medlem längre
Här var det erotisk hetta....
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP