Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från allt till inget


Två kära fåglar satt på en gren
De kuttrade och gullade så kära som få

Men så flög en fågel sin väg och kom inte igen

Kvar satt en ensam fågel och sjöng sin klagosång
en dag så gav hon upp sin väntan och flög bort

En tom gren kämpar i vinden
Stormen sliter och drar
Bort far grenen och ingenting finns kvar




Fri vers av Therés
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-01-27 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!