Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasmer utan 6



Längtar efter att vi endast

ligger hos varandra

pratar om allt

om våra smärtor & glädjor

smeker varandra

kramas & småkysses

ser på varandra

kanske äter & dricker vi nåt gott

masserar varandra

lyssnar på nån fin musik

sjunger tillsammans

En helkväll & natt

i Kärleken

med inte

nödvändigtvis sex


Men vi

kommer ändå

i vågor av

Själarnas & Kropparnas

orgasmer

så att mörkret skimrar.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-20 13:33



Bookmark and Share


    lory
själaorgasmer elle rhur...
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP