Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksmöte

Under kvällspromenaden

 

doftade jag länge

 

på kaprifolerna

 

En doft som framkallar djupa

 

varma heta underbara

 

fantasier om gränslösa

 

kärleksmöten

 

om erotik djupt inne

 

i skogarna

 

på öarna

 

i de fridlysta gläntorna

 

där allting får plats

 

där allting får leva

 

som vi vill

 

där glädjen kan få

 

skrika sitt skrik

 

sin befrielse

 

och själen äntligen

 

får andrum livsrum

 

fullt ut fullt ut

 

i blixtrande

 

fullkomliga

 

oerhörda

 

orgasmer

 

livsförnyelse

 

och förlösning.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-20 14:14



Bookmark and Share


    lory
stark livskraft och innerlighet
2012-03-21

    ej medlem längre
Vibrerande! Livskraft!
2012-03-20

  Linda CH VIP
Härligt innerlig skrift om livsglädje!
2012-03-20

  Änglaögon
Oj, fint, hett och innerligt.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP