Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi vs verklighet - åsiktstyckeri vs världskrig
om att ta ställning eller inte




vetenskapens värld


alla tavlor

talar till varandra

genom tider
genom händelser
genom form

och matematik
är ett väsen

och verkligheten
ett hologram

och jag
är inte verklig.






Fri vers av vad ljuger du för?
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vad ljuger du för?