Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det eviga kriget


när alla landområden
inte går att erövra längre

vad skall då herravälden
slåss om?

människors integritet
i ett pararellt universum

där laglösheten
klär sig i konst, poesi och
analfabetism

kan ord såra?

mänskligheten
tänkte jag beskriva

som så:

inte mutationerna
i sig

utan den tysta massan
som lägger sina huvuden
mot sina axlar

och låter likströmmen
dra deras konturer mot
en genomskinlig himmel:

"det är inte så viktigt....."




Fri vers av vad ljuger du för?
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt sann och vacker text!!!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

vad ljuger du för?